“THE WORLD OF MINE 2” ADALAH KESINAMBUNGAN DARI “THE WORLD OF MINE” (http://mmasreena78.blogspot.com/) YANG PERTAMA... MEMAPARKAN SEBAHAGIAN DARI KISAH DAN PERJALANAN HARIAN SAYA... DI RUANGAN INI SAYA PAPARKAN KISAH SUKA DAN DUKA HIDUP SAYA... SEMUA KENANGAN SAYA LAKARKAN DI SINI SEBAGAI RUANGAN PALING RAPAT DENGAN SAYA.. ANDAINYA TIADA LAGI TITIPAN DI SINI... MAKA.. BERAKHIRLAH PERJALANAN HIDUP SAYA... SEGALANYA DI SINI...

LIFE ~ LOVE ~ LAUGH

~ VISIT ME ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

.: FOLLOWERS :.

Thursday, 12 December 2013

With My LIL Sweet Heart ~ ZARA BATRISYA...

Hai.... Sambung last entry bertarikh 08/12/2013... Sampai Penang dalam perjalanan balik pun dah jam 930 pm... Kebetulan Mirza ajak singgah kap kat AEON Seberang Jaya... So, call Eimien untuk dinner sama2 kat KAPITAN Penang.... Tujuan sebenarnya ialah nak jenguk si kecik koko ni.... Sementara tunggu Mirza cari barang2 dia... Sempat jugak Maklong hasut Zara untuk pau baju kat Makngah... Dapatlaaa dalam 6 pasang... Hahahaha... Kasut ja tak sempat nak beli... Nanti Maklong beli kat Zara ok!!! 

After makan2 dan sembang2.... Main2 dengan si lil KOKO ni... Kami meneruskan perjalanan ke Alor Setar... Sampai kat umah dalam jam 105 am... Alhamdulillah..... Selamat sudah percutian kami di KOLUMPO selama hampir seminggu.... No comments: