“THE WORLD OF MINE 2” ADALAH KESINAMBUNGAN DARI “THE WORLD OF MINE” (http://mmasreena78.blogspot.com/) YANG PERTAMA... MEMAPARKAN SEBAHAGIAN DARI KISAH DAN PERJALANAN HARIAN SAYA... DI RUANGAN INI SAYA PAPARKAN KISAH SUKA DAN DUKA HIDUP SAYA... SEMUA KENANGAN SAYA LAKARKAN DI SINI SEBAGAI RUANGAN PALING RAPAT DENGAN SAYA.. ANDAINYA TIADA LAGI TITIPAN DI SINI... MAKA.. BERAKHIRLAH PERJALANAN HIDUP SAYA... SEGALANYA DI SINI...

LIFE ~ LOVE ~ LAUGH

~ VISIT ME ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

.: FOLLOWERS :.

Saturday, 7 December 2013

@ PUTRAJAYA....

Semasa... Sedang menunggu mood untuk mandi... Sebelum kuar habiskan masa malam ni kat luar untuk malam terakhir stay kat sini.... Petang tadi abehkan masa di PWTC... Membeli barang2 yang dipesan oleh kawan2... Untuk mak... Untuk diri sendiri.... Sempat mendengar amanat PM... Saya cuma meneliti setiap bait ucapannya... Nanti update... Tapi di akhirnya... Lagu ANAK KECIL MAIN API dinyanyikan... Air mata hampir mengalir lagi... Bait2nya menyentuh hati saya... Auuuchhhhh!!!

*****

05/12/2013 ~ Gambar2 yang sempat dirakamkan di sekitar PUTRAJAYA... Saya dan MIRZA saja.... Ada sedikit urusan di sana... Sila lihat yaaaa... :)

No comments: