“THE WORLD OF MINE 2” ADALAH KESINAMBUNGAN DARI “THE WORLD OF MINE” (http://mmasreena78.blogspot.com/) YANG PERTAMA... MEMAPARKAN SEBAHAGIAN DARI KISAH DAN PERJALANAN HARIAN SAYA... DI RUANGAN INI SAYA PAPARKAN KISAH SUKA DAN DUKA HIDUP SAYA... SEMUA KENANGAN SAYA LAKARKAN DI SINI SEBAGAI RUANGAN PALING RAPAT DENGAN SAYA.. ANDAINYA TIADA LAGI TITIPAN DI SINI... MAKA.. BERAKHIRLAH PERJALANAN HIDUP SAYA... SEGALANYA DI SINI...

LIFE ~ LOVE ~ LAUGH

~ VISIT ME ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

.: FOLLOWERS :.

Wednesday, 29 December 2010

LET's KARAOKE !!!

Karaoke adik beradik ni.... Hehehe... Best2.... Location @ depan area Starcity Hotel, Alor Setar.... Kali pertama join adik2 aku ni... Eimien dan Ikhmal.... Ngeeeee.... Oklah jugak... RM25/hour.... Murah kan.... Aku free jaaa..... Budak2 ni belanja!!!
.
Gambaq aku beraksi nyanyi tak daklah... Pasai sapa nak tolong ambik gambaq aku... Kalau depa tolong ambik pun... Dalam hati ni macam tak puas hati lah... hahah... Maybe pasai tak mengikut citarasa aku sekarang ni.. Cewah... Maklumlah sejak kegunaan AUTO ni tak lag menjadi idaman hati aku.. So, snap kat mana pun tak suka dah lah nak boh mode AUTO... Hahah... Amatlah perasan kan???

No comments: