“THE WORLD OF MINE 2” ADALAH KESINAMBUNGAN DARI “THE WORLD OF MINE” (http://mmasreena78.blogspot.com/) YANG PERTAMA... MEMAPARKAN SEBAHAGIAN DARI KISAH DAN PERJALANAN HARIAN SAYA... DI RUANGAN INI SAYA PAPARKAN KISAH SUKA DAN DUKA HIDUP SAYA... SEMUA KENANGAN SAYA LAKARKAN DI SINI SEBAGAI RUANGAN PALING RAPAT DENGAN SAYA.. ANDAINYA TIADA LAGI TITIPAN DI SINI... MAKA.. BERAKHIRLAH PERJALANAN HIDUP SAYA... SEGALANYA DI SINI...

LIFE ~ LOVE ~ LAUGH

~ VISIT ME ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

.: FOLLOWERS :.

Sunday, 4 January 2015

WEDDING Kak Zahida...

24.12.2014 - TAHNIAH Buat Kak Zahida.... Actually Kak Zahida ni opismate Aton... Tapi sebab slalu jugak jumpa... So saya kenai laa... Tak sangka plak… Tanpa terfikir pun dah terpakai baju tema yang sama… Kikiki… Instinct kot… Yang specialnya di sini… Semua pihak adik beradik lelaki memakai baju, tengkolok dan sampan berwarna grey… Special betullah… Tak penah tengok yang bukan pengantin memakai baju pengantin….  Hihihi… Comey gitew kan….
Makanan pun sedap2… Saya teman Ina sebab kek Aton order khas untuk Kak Zahida…. Cantik kan kek kawan saya buat… Nak order ka?? Dialu2kan… Semua simple tapi gabungan warna sangat cantik dan ceria… Tahniah buat Kak Zahida dan pasangannya Abang Pin… Moga berbahagia hingga ke Jannah… Amin…..


Paling best… Fried chicken dia sedap sangat… Lupa nak snap sebab time tu ujan renyai2… Dok focus nak makan ja time tu… Kikikiki….

No comments: