“THE WORLD OF MINE 2” ADALAH KESINAMBUNGAN DARI “THE WORLD OF MINE” (http://mmasreena78.blogspot.com/) YANG PERTAMA... MEMAPARKAN SEBAHAGIAN DARI KISAH DAN PERJALANAN HARIAN SAYA... DI RUANGAN INI SAYA PAPARKAN KISAH SUKA DAN DUKA HIDUP SAYA... SEMUA KENANGAN SAYA LAKARKAN DI SINI SEBAGAI RUANGAN PALING RAPAT DENGAN SAYA.. ANDAINYA TIADA LAGI TITIPAN DI SINI... MAKA.. BERAKHIRLAH PERJALANAN HIDUP SAYA... SEGALANYA DI SINI...

LIFE ~ LOVE ~ LAUGH

~ VISIT ME ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

.: FOLLOWERS :.

Sunday, 4 January 2015

13.12.2014 ~ KENDURI Kendara & VENDOR Business

13 Dec 2014 yang lalu… Oh ya!!! My BIRTHDAY of the month!!! Menemani Aton untuk ke beberapa majlis kenduri yang diterimanya… So, as usual bila tinggal kami bertiga je dalam umah ni… Mestilah join kan? 

Banyak jugak yang kami singgah kat tempat kenduri… Cuaca panas terik… MasyaAllah… Panih yakmat…. Nak bukak mata pun sosah kiraannya… Dan sekarang ni kan, pesyen kenduri ada menu pelik2 macam2.. Stall berlambak2… Waaaa…. La ni orang dah banyak tak mo makan nasi… Sebab tu laa banyak makanan yang menunya ringan2 gitew… Kikiki… Haa… Macam menu kat bawah ni… Roti telur gegaq!!! 
Readers pernah dengar tak tentang business VENDOR yang semakin berleluasa lately ni???? Yaa.. Kat Kedah ni pun dah banyak kedai2 comel bukak..... Dan, berkesempatan jugaklah ke 2 - 3 kedai berdekatan area AS ni... Dan... Saya sangat suka meatball macam gambaq kat bawah ni.... Hihihihi... Memang payahlaa nak kecikkan badan kalau macam ni... Kannnn?????


No comments: