“THE WORLD OF MINE 2” ADALAH KESINAMBUNGAN DARI “THE WORLD OF MINE” (http://mmasreena78.blogspot.com/) YANG PERTAMA... MEMAPARKAN SEBAHAGIAN DARI KISAH DAN PERJALANAN HARIAN SAYA... DI RUANGAN INI SAYA PAPARKAN KISAH SUKA DAN DUKA HIDUP SAYA... SEMUA KENANGAN SAYA LAKARKAN DI SINI SEBAGAI RUANGAN PALING RAPAT DENGAN SAYA.. ANDAINYA TIADA LAGI TITIPAN DI SINI... MAKA.. BERAKHIRLAH PERJALANAN HIDUP SAYA... SEGALANYA DI SINI...

LIFE ~ LOVE ~ LAUGH

~ VISIT ME ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

.: FOLLOWERS :.

Sunday, 4 January 2015

18.12.2014 ~ JAMUAN Untuk Adik-Adik PRAKTIKAL

From UiTM With Love!!!

Adek2 praktikal ni semua nya junior2 saya di fakulti yang sama… Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM… Cuma ada yang datang dari Merbok dan ada yang datang dari kamupus induk Puncak Perdana Shah Alam Selangor… Sekarang ni dia orang kena praktikal selama 1 sem so banyaklah yang boleh dipelajari sepanjang tempoh tu kan???


Dia orang banyak membantu unit saya iaitu Unit Multimedia sepanjang tahun 2014 untuk kendalikan beberapa kursus yang kami anjurkan untuk unit ni kepada pegawai dan kakitangan serta orang luar… Dan Alhamdulillah… Semuanya berjalan dengan lancar… Dan sebagai tanda kenang2an… Unit kami buat laa sikit makan2 untuk meraikan kerajinan dan kesungguhan dia orang membantu unit ni… Tq so much… Jasa kalian tak kan kami lupa… Dan moga terus sukses di luar sana… Amin…..No comments: