“THE WORLD OF MINE 2” ADALAH KESINAMBUNGAN DARI “THE WORLD OF MINE” (http://mmasreena78.blogspot.com/) YANG PERTAMA... MEMAPARKAN SEBAHAGIAN DARI KISAH DAN PERJALANAN HARIAN SAYA... DI RUANGAN INI SAYA PAPARKAN KISAH SUKA DAN DUKA HIDUP SAYA... SEMUA KENANGAN SAYA LAKARKAN DI SINI SEBAGAI RUANGAN PALING RAPAT DENGAN SAYA.. ANDAINYA TIADA LAGI TITIPAN DI SINI... MAKA.. BERAKHIRLAH PERJALANAN HIDUP SAYA... SEGALANYA DI SINI...

LIFE ~ LOVE ~ LAUGH

~ VISIT ME ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

.: FOLLOWERS :.

Tuesday, 13 September 2011

Posing2 Jamuan RAYA @ Bahagian PENTADBIRAN PPAK....

Cite bertarikh 12 September 2011 ~ Oh yer... Lately ni saya sangat malas nak snap pic pakai SPEEDLIGHT... Alasan.. Berat... Handbag tak muat... Hehehehe.. Leh patah bahu... :P ..... So, kalau snap pic bukak flash kat body camera tu... Nampak macam tak pro.. :P (sungguh perasan serupa pro sangat...) Dan kalau camera di tangan saya.. Boleh pusing2 untuk snap ikut citarasa saya... Kalau minta bantuan orang lain yang tak biasa dengan DSLR... Kadang2 agak lucu bila terpaksa betulkan itu ini... Kalau saya bukan jenis kaki gila camera... Saya pun pastinya akan menjadi seperti mereka.. Right???


Ok... Nak tayang lagi gambar2 semasa jamuan raya department tempat saya mencari nafkah ni... Tak sampai setahun lagi saya stay kat dept ni walaupun hampir2 lah... Ok... Kalau gambar yang tiada saya tu, saya snap lah... Kalau gambar yang ada saya tu.. Orang lain snap lah......No comments: