“THE WORLD OF MINE 2” ADALAH KESINAMBUNGAN DARI “THE WORLD OF MINE” (http://mmasreena78.blogspot.com/) YANG PERTAMA... MEMAPARKAN SEBAHAGIAN DARI KISAH DAN PERJALANAN HARIAN SAYA... DI RUANGAN INI SAYA PAPARKAN KISAH SUKA DAN DUKA HIDUP SAYA... SEMUA KENANGAN SAYA LAKARKAN DI SINI SEBAGAI RUANGAN PALING RAPAT DENGAN SAYA.. ANDAINYA TIADA LAGI TITIPAN DI SINI... MAKA.. BERAKHIRLAH PERJALANAN HIDUP SAYA... SEGALANYA DI SINI...

LIFE ~ LOVE ~ LAUGH

~ VISIT ME ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

.: FOLLOWERS :.

Sunday, 19 January 2014

CUTI Sempena Hari KEPUTERAAN SULTAN KEDAH

Pinjam photo: Ihsan bro Asmady Ahmad :)
Haloooo..... Last day coti hari ni... As usual... Lepaking kat umah jer.... Sonok2... Sonok sebab asyik makan ja... Start bangun 630 am until midninght... Ada ja yang dikunyah dalam molot... Kekekeke... Selamat membina isi dan lemak2 dalam badan..... Whouuuhhhh.... :)

Hari ni Kedah coti lagi.... Sempena Hari Keputeraan YTAM Sultan Kedah a.k.a Agong kita rakyat Mesia... Not sure lak sama ada dibuat perarakan atau tak kat sini.... Tapi malam tadi memang ada Majlis Bacaan Yasin kat Masjid Zahir.... :)

Tingat kat anakanda ZARA... Sat ja rasanya membesar... Dan tangan Maklong tak leh lepas nak rakam aksi dan keletahnya.... Miss u so much my bucuk2.... Godek2 dalam lappy kat umah... Terjumpa gambaq ni masa last week kat Penang... Maklong bz... Sampai tak sempat nak update pasai anakanda sorang ni..... Auuuchhhhh!!!

Aktiviti cuti? Banyak yang DONE even tak WELL DONE!!!! :)
No comments: