“THE WORLD OF MINE 2” ADALAH KESINAMBUNGAN DARI “THE WORLD OF MINE” (http://mmasreena78.blogspot.com/) YANG PERTAMA... MEMAPARKAN SEBAHAGIAN DARI KISAH DAN PERJALANAN HARIAN SAYA... DI RUANGAN INI SAYA PAPARKAN KISAH SUKA DAN DUKA HIDUP SAYA... SEMUA KENANGAN SAYA LAKARKAN DI SINI SEBAGAI RUANGAN PALING RAPAT DENGAN SAYA.. ANDAINYA TIADA LAGI TITIPAN DI SINI... MAKA.. BERAKHIRLAH PERJALANAN HIDUP SAYA... SEGALANYA DI SINI...

LIFE ~ LOVE ~ LAUGH

~ VISIT ME ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

.: FOLLOWERS :.

Thursday, 21 February 2013

Part 21 ~ Sekitar KUTA, BALI

31.01.2013 ~ Dah sampai masanya hari terakhir kami di sini.... Plan dengan Supir untuk pick up kami kat tempat menginap pada jam 12 tengahari... Sebelum terus ke Airport untuk balik ke Malaysia.... Sempat jugaklah jalan2 sekitar pekan dan pantai KUTA yang sepatutnya kami dah pi malam sebelumnya... Cuma hajat tak kesampaian sebab malam tu hujan lebat.. Dan sesi massage pun terbengkalai dan terpaksa dilewatkan... Tapi tetap jugak sempat kami massage dan ke SPA setiap malam without miss walaupun sehari.. Hihihi... Dahsyat tak?

Pekan Kuta salah sebuah pekan yang sangat maju.. Cantik... Mesti kalau malam lagi meriah kan? Dari tempat penginapan kami hanya jalan kaki ja... Kiranya sangat2 dekatlaa kan? 

Ok jom join us buat road tour...


No comments: