“THE WORLD OF MINE 2” ADALAH KESINAMBUNGAN DARI “THE WORLD OF MINE” (http://mmasreena78.blogspot.com/) YANG PERTAMA... MEMAPARKAN SEBAHAGIAN DARI KISAH DAN PERJALANAN HARIAN SAYA... DI RUANGAN INI SAYA PAPARKAN KISAH SUKA DAN DUKA HIDUP SAYA... SEMUA KENANGAN SAYA LAKARKAN DI SINI SEBAGAI RUANGAN PALING RAPAT DENGAN SAYA.. ANDAINYA TIADA LAGI TITIPAN DI SINI... MAKA.. BERAKHIRLAH PERJALANAN HIDUP SAYA... SEGALANYA DI SINI...

LIFE ~ LOVE ~ LAUGH

~ VISIT ME ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

.: FOLLOWERS :.

Monday, 22 December 2014

Part 01 ~ Ist Time ZARA BATRISYA @ Kuala Lumpur & Lunch SATAY KAJANG...

25.11.2014 ~ Ni adalah pertama kali Zara menjejakkan kaki ke Kuala Lumpur… Memang pada awalnya plan nak bawak dia ke sini… Dah berbulan2 dok setting dalam kepala Tak kira apa pun terjadi nak jugak… Semua my famly macam konpius… Biaq betoi Maklong ni… Nak jaga budak mucuk ni kat sini… Hahahah….. Dan akhirnya tercapai jugak… Walaupun, last2 minute ada program lain yang bertimpa2… Waalaaawehhh!!!!

So far, perjalanan kami dipermudahkan… Aton pun senang ja packing2 semua harta benda dia… Slalunya… Puas menyuruh… Barang2 Zara memang saya dah prepare dari awal… Tudia… Barang2 dia bila di semak kembali… Melebihi barang2 Maklongnya… Hahaha…. Kami terpaksa gerak awal sikit dari Alor Setar, sebab…. Penginapan kali ni tak biasa lagi… Takut2 kalau susah nak cari… So far, Alhamdulillah… Sempat kami singgah makan satay kajang kat RNR Sungai Buloh… Dan lepas tu siap tapau lagi nasi ayam.. Takut2 nanti sampai sana tak de bekalan makanan…. Oh ya… Kami stay kat apartment Regalia… Jalan Sultan Ismail... Alhamdulillah…. Ni pun sebab Aton join Perwakilan Agung UMNO….


Mood Zara? Bangun tido tak bopa elok… Muka tak maneh… Bila Maklong pegang… Nak ikut Makngah… Bila tak Nampak Maklong… Buat2 nangeh ngada2 lak… Hihihi…. Nak kena nih!!!! Tapi, sonok laa trip kami… Zara lena ja.. Dah terbiasa dari kecik macam tu… Tu Maklong dia tak dak masalah nak usung sana sini… Kikikiki….


No comments: