“THE WORLD OF MINE 2” ADALAH KESINAMBUNGAN DARI “THE WORLD OF MINE” (http://mmasreena78.blogspot.com/) YANG PERTAMA... MEMAPARKAN SEBAHAGIAN DARI KISAH DAN PERJALANAN HARIAN SAYA... DI RUANGAN INI SAYA PAPARKAN KISAH SUKA DAN DUKA HIDUP SAYA... SEMUA KENANGAN SAYA LAKARKAN DI SINI SEBAGAI RUANGAN PALING RAPAT DENGAN SAYA.. ANDAINYA TIADA LAGI TITIPAN DI SINI... MAKA.. BERAKHIRLAH PERJALANAN HIDUP SAYA... SEGALANYA DI SINI...

LIFE ~ LOVE ~ LAUGH

~ VISIT ME ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

.: FOLLOWERS :.

Saturday, 21 February 2015

PINGAT Jaksa Kebaktian @ Istana Anak Bukit Alor Setar Kedah

16 Februari 2015 ~ Menemani adek saya, Maizatul Miza Mohd Disa untuk menerima pingat (PJK – Pingat Jasa Kebaktian) dari Pemangku Sultan Kedah sempena Ulangtahun KDYMM Sultan Kedah ke 87 di Istana Anak Bukit, Kedah Darul Aman…  !st time masuk istana… Tercapai gak hasrat nak masuk istana… Hahahaha…..

So, baju oren masa hari raptai dan baju merah masa hari penerimaan pingat… Uhuk.. Maaf ler… Hat peneman over dari penerima pingat… Almaklumlaaa… Baju tu tak tau nak pakai time bila… So, belasah jer laaaa… Kikikiki….

Sekitar gambar perjalanan majlis tersebut… Dan jumpe kawan lama saya sejak skolah ASMA dulu yang merupakan salah sorang urusetia dalam majlis tersebut… AZIRA…No comments: