“THE WORLD OF MINE 2” ADALAH KESINAMBUNGAN DARI “THE WORLD OF MINE” (http://mmasreena78.blogspot.com/) YANG PERTAMA... MEMAPARKAN SEBAHAGIAN DARI KISAH DAN PERJALANAN HARIAN SAYA... DI RUANGAN INI SAYA PAPARKAN KISAH SUKA DAN DUKA HIDUP SAYA... SEMUA KENANGAN SAYA LAKARKAN DI SINI SEBAGAI RUANGAN PALING RAPAT DENGAN SAYA.. ANDAINYA TIADA LAGI TITIPAN DI SINI... MAKA.. BERAKHIRLAH PERJALANAN HIDUP SAYA... SEGALANYA DI SINI...

LIFE ~ LOVE ~ LAUGH

~ VISIT ME ~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

.: FOLLOWERS :.

Monday, 18 January 2016

Kekal BAHAGIA :)

Kata2 yang saya jumpa dan terbaca dalam FB hari ni... "A STRONG WOMAN WILL AUTOMATICALLY STOP TRYING IF SHE FEELS UNWANTED. SHE WON'T FIX IT OR BEG, SHE WAS WALKS AWAY"... Boleh percaya dak ayat ni? Untuk saya, ntah!!.. Mungkin kalau boleh pun, masih beranggapan baik lagi... Sebab, tak baik meletakkan sesuatu tanggapan buruk pada orang. Jauh pada pandangan mata kelihatan macam mengharap je kan? Tapi, walaupun di mulut kata TAK dalam hati ni... Tetap TAK TAU.. Hahaha... Eh apa ni? Ntah!! Confused!!!

Hari ni mai ofis... Dari umah lagi dok plan nak clearkan ofis yang kelihatan macam semak dengan barang ntah apa2 ja... Bawak 1 lappy mai ofis.. Sebab last week asyik trip ja kan semua2... Tapi, tak clearkan ofis pun... Cuma clearkan otak hp ni je la... Kikiki... Banyak sangat gambaq2... Clearkan mana2 patut sebab takut hanged hp ni... Yang banyaknya gambaq wasapp jer lah.. 

Ok, jom layan lagu ni... Sedap kan?


No comments: